Meteen naar de content

🚚 Alles wat groeit en bloeit gemakkelijk bij u thuisbezorgd!

  Over mij

  wouterdeGROENEboer.nl is de onlineomgeving van een klein familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar de mooiste kerstbomen met plezier verkoopt in Nederland.
  Wij houden ons bezig met de verkoop van kwaliteitskerstbomen aan zowel particuliere als zakelijke afnemers. Vanaf 2021 zijn wij begonnen met het online verkopen van onze mooie kwaliteitskerstbomen. De gekozen kerstboom wordt dan ook contactloos thuis op of kantoor bezorgd.

  Groene Kweek en 100% klimaatvriendelijk
  Wij zijn ons GROEN bewust. Het knippen en scheren van de bomen en het vrijhouden van onkruid… alles met de blote hand. Wij gebruiken géén giffen en pesticiden. Wij onderscheiden ons hiermee van de ‘grote’ kwekers die nog steeds op grote schaal gif gebruiken. Bij Wouter De GROENE Boer reserveert u een 100% Groen Bewuste kerstboom en houdt u rekening met het klimaat en de omgeving. Wij zorgen eveneens voor CO2 neutrale thuisbezorging.

  Gegarandeerd een Nederlandse Kerstboom
  Onze kerstbomen worden in de zomer persoonlijk gemerkt en gelabeld in Nederland.
  Zo ontvangt u gegarandeerd 100% Hollandse Kwaliteit. Geen transporten uit het verre buitenland, met ladingen uitgedroogde kerstbomen. Nee, bij ons worden de bomen zo laat mogelijk gerooid om u de allerbeste kwaliteit te kunnen bieden. U kunt er op rekenen dat ons assortiment hoogstaand is samengesteld. Wij inspecteren en selecteren namelijk zelf onze bomen. Naast de kwaliteitsbomen vinden wij een goede service ook ontzettend belangrijk!

  Zo kunt u op deze website alle benodigdheden voor een compleet geslaagde kerst vinden!

  Wij bezorgen in de regio van 22 november tot en met 24 december.

  Tot snel en bedankt voor uw aankoop!

  Namens het team van wouterdeGROENEboer.nl wensen wij iedereen een vrolijk kerstfeest!