Meteen naar de content

🚚 Alles wat groeit en bloeit gemakkelijk bij u thuisbezorgd!

  Waarom kiezen voor een Nordmann Kerstboom van wouterdeGROENEboer.nl?

  Nauwelijks naalduitval
  Onze Nederlandse Nordmannen zijn prachtige volle kerstbomen met donkergroene, glanzende naalden, die nauwelijks prikken. Ideaal dus wanneer je huisdieren of kinderen hebt. Maar wat voor veel mensen de belangrijkste reden is om te kiezen voor een Nordmann, is het feit dat deze boom weinig last heeft van naalduitval.

  Gegarandeerd een Nederlandse Kerstboom
  Verder worden onze kerstbomen in de zomer persoonlijk gemerkt en gelabeld in Nederland. Zo ontvangt u gegarandeerd 100% Hollandse Kwaliteit. Geen transporten uit het verre buitenland, met ladingen uitgedroogde kerstbomen. Nee, bij ons worden de bomen zo laat mogelijk gerooid om u de allerbeste kwaliteit te kunnen bieden.  

  Groene Kweek en 100% klimaatvriendelijk
  Wij zijn ons ook groen bewust. Het knippen en scheren van de bomen en het vrijhouden van onkruid… alles met de blote hand. Wij gebruiken géén giffen en pesticiden. Wij onderscheiden ons hiermee van de ‘grote’ kwekers die nog steeds op grote schaal gif gebruiken. Bij Wouter De Groene Boer reserveert u een 100% Groen Bewuste kerstboom en houdt u rekening met het klimaat en de omgeving. Wij zorgen eveneens voor CO2 neutrale thuisbezorging.